031-25 45 19 / 0707-17 41 21 info@kvibergsgravstenar.se

Gravstenar

Här kan ni se ett urval av modeller och gravstenar som vi har gjort

Ni är välkomna att komma till oss med egna önskningar och vi kan tillsammans komma till den bästa lösningen. På våra gravstenar kan ni se att vi utför graveringar förutom på svenska även på andra språk.

Stensorter

Vårt sortiment består av många olika stensorter med lång livslängd

Granit är ett naturmaterial, vilket innebär att färgen kan skifta något från sten till sten. Samtidigt är granit ett beständigt material som med lite skötsel inte påverkas nämnvärt av väder och vind, mossa och alger.

Graveringar

Det unika med oss är att vi gör graveringar efter era önskemål

Vi utför hantverksgraveringar såsom porträtt av den avlidne, avbildning av Jesus och jungfru Maria, olika natur- och djurmotiv. Allt som våra kunder vill ha. Graveringar är möjligt att utföra på alla stensorter.

Byggsten

Byggsten av högsta kvalitet – Fasad- och väggsten, fönsterbänkar

Nu erbjuder vi också väldigt unika dekorativa byggstenar. Dessa byggstenar kan användas för att bygga gravstenar, monument, väggar eller andra utomhusdekorationer som fontäner, pooler etc.

Kvibergs gravstenar och stenhuggeri i Göteborg – Göteborgs största gravstensutställning

Kvibergs Gravstenar tillverkar och säljer gravstenar av olika modeller och olika stensorter. Vi utför allt inom gravvård t.ex: gravvårdsrenovering, gravrestaurering såsom omförgyllning, textkomplettering, rengöring av gravsten m.m.

Våran målsättning är att finnas till hands för dem som befinner sig i den svåraste situationen i livet och bemöta dom med respekt. Det är svårt att begrava sina käraste och vi vill hjälpa till att göra den sista viloplatsen värdig den avlidne.

Det viktigaste för oss är att våra kunder blir nöjda och erbjuder endast material av absolut bästa kvalitet. Lokal för utställning och försäljning finns på Skaragatan 10 i Göteborgs stadsdel Gamlestan.

Välkommen in till oss!

Öppettider:
Måndag – Fredag: 09.00–16.30
Lördag: Stängt (bokning möjlig)

Har du några frågor är du välkommen att kontakta oss!
Telefon: 031-25 45 19